Marie Forleo – Alles is uitvogelbaar ∗∗∗

Marie Forleo Alles is uitvogelbaar recensie en informatie over de inhoud van dit nieuwe levenskunstboek. Op 8 oktober 2019 verschijnt bij Uitgeverij Lev. het boek van de Amerikaanse lifecoach Marie Forleo.

Marie Forleo Alles is uitvogelbaar Recensie en Informatie

Marie Forleo, ik denk dat bijna elke zelfstandig onderneemster haar en haar B-School wel kent… Ik volg haar al een aantal jaren, want ze staat voor authentiek ondernemen, ondernemen met een hartsmissie-aanbod, en ze heeft goede tips om dat ook in de praktijk te brengen en ze brengt ze met humor! Met de Nederlandse vertaling van haar boek, Alles is Uitvogelbaar, was ik dus blij!

“Ben jij klaar om onoverwinnelijk te worden?” – dat is de vraag die op de achterkant staat… en het is een goede vraag, want de meeste mensen zijn daar eigenlijk, diep van binnen niet echt klaar voor. En in haar boek neemt Marie je mee met haar tips om de blokkades die je nog ervaart op “onoverwinnelijk zijn” (want wat zou je dan wel niet allemaal kunnen of moeten?) te doorbreken, zodat je – in elk geval – weer een stapje dichter in de richting van “je beste jij” komt.

Alles is Uitvogelbaar is wat Marie’s moeder vroeger al altijd zei – of het nou ging om het repareren van een dakgoot met 0 ervaring daarmee of om het boeken van een reis op heel korte termijn… “Alles is uitvogelbaar” is op alles van toepassing. Marie vertelt hoe ze deze uitspraak van haar moeder altijd heeft ingezet in haar eigen leven en op haar pad als – inmiddels zeer succesvol – ondernemer.

Marie Forleo Alles is uitvogelbaar Recensie

“De kracht is niet ergens daarbuiten, de kracht zit in jou” zegt ze bijvoorbeeld…een prachtige uitspraak. Ons systeem, de manier waarop we onze wereld hebben ingericht, leert ons zulke dingen niet.

Ze legt uit hoe het creatieproces in zijn werk gaat: er is een gedachte, die geeft je een bepaald gevoel en dat leidt tot een bepaald gedrag, wat weer tot een bepaald gevolg leidt. Heel simpel eigenlijk… ware het niet, dat overtuigingen ons leven eigenlijk regeren. En meestal dus niet de meest dienende overtuigingen.

Maar: áls je er in slaagt een overtuiging om te buigen, verandert wel alles in het creatieproces mee! En aangezien een overtuiging iets is wat je je ergens in je leven eigen hebt gemaakt, kun je die dus ook vervangen door een betere overtuiging.

Met haar tomeloze energie en vlotte schrijfstijl brengt Marie je dichter bij de overtuiging dat alles haalbaar is

En zo gaat het nog even door… Met haar tomeloze energie en vlotte schrijfstijl brengt Marie je sowieso dichter bij het gevoel dat het allemaal wel haalbaar is – ja, óók voor jou. Ze raadt je overigens wel aan om niet alleen te lezen, maar ook echt alle opdrachten te doen. Alles is Uitvogelbaar – en deze uitspraak op zichzelf alleen al! – is zeker een inspirerend boek wat elke Marie Forleo fan in de kast moet hebben – voor die momenten waarop het bijvoorbeeld toch even niet zo uitvogelbaar voelt, zeg maar. Het boek is gewaardeerd met ∗∗∗∗∗ (zeer goed).

Recensie van Monique van der Hoeven

Alles is uitvogelbaar

  • Schrijfster: Marie Forleo (Verenigde Staten)
  • Soort boek: levenskunstboek
  • Origineel: Everything Is Figureoutable (2019)
  • Uitgever: Uitgeverij Lev.
  • Verschijnt: 8 oktober 2019
  • Omvang: 304 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook / Luisterboek
  • Waardering redactie: ∗∗∗∗∗ (zeer goed)

Flaptekst van het nieuwe boek van Marie Forleo

Voor iedereen die wil stoppen met uitstellen en aan de slag wil gaan. De miljoenen fans van Marie Forleo halen hun hart op: het langverwachte boek is eindelijk hier. Alles is uitvogelbaar geeft lezers de moed om, ondanks hun angsten, hun dromen waar te maken en significante veranderingen in de wereld teweeg te brengen. Het geloof in ons eigen kunnen staat daarbij centraal. Alles is uitvogelbaar maakt korte metten met disfunctionele overtuigingen en belemmerend gedrag.Forleo neemt je stap voor stap mee in de achtbaan van creativiteit, verandering en vooruitgang. Dit meesterwerk helpt je boven alles jouw innerlijke kracht aan te boren.

Bijpassende Boeken en Informatie