Mariken Heitman – Wormmaan

Mariken Heitman Wormmaan recensie en informatie nieuwe Nederlandse roman. Op 17 augustus 2021 verschijnt bij Uitgeverij Atlas Contact de tweede roman van de Nederlandse schrijfster Mariken Heitman.

Mariken Heitman Wormmaan recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Wormmaan. Het boek is geschreven door Mariken Heitman. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Nederlandse schrijfster Mariken Heitman.

Mariken Heitman Wormmaan Recensie

Wormmaan

Flaptekst van de nieuwe roman van Mariken Heitman

Elke is veredelaar. Na tegenslag op haar werk trekt ze zich terug op een Waddeneiland met een vergeten erwtenras, een tweeslachtig gewas dat zich moeilijk laat sturen. Langzaam groeit het besef dat zij gewassen vormt zoals de maatschappij háár probeert te vormen. Kan ze de erwt ontdoen van domesticatie? En wat, of wie, blijft er over als je alles afpelt dat door anderen aan je werd opgedrongen? In een ontroerende zoektocht inwaarts ontdekt Elke het verband tussen dwergolifanten, erwten en de wording van een mens – die van haarzelf in het bijzonder.

Bijpassende boeken en informatie