Patricia Lockwood – Hier hoor je niemand over

Patricia Lockwood Hier hoor je niemand over recensie en informatie nieuwe Amerikaanse roman. Op 17 augustus 2021 verschijnt bij uitgeverij Atlas Contact de Nederlandse vertaling van de roman No One Is Talking about This van de Amerikaanse schrijfster Patricia Lockwood.

Patricia Lockwood Hier hoor je niemand over recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Hier hoor je niemand over. Het boek is geschreven door Patricia Lockwood. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de roman van de Amerikaanse schrijfster Patricia Lockwood.

Patricia Lockwood Hier hoor je niemand over Recensie

Hier hoor je niemand over

Flaptekst van de roman van Patricia Lockwood

Een vrouw reist de wereld over voor panelgesprekken nadat haar socialmediapost ‘Kan een hond tweeling zijn’ viral is gegaan. Sindsdien bepaalt het internet, ‘het portaal’, haar hele bestaan. Als reactie op existentiële bedreigingen – van klimaatverandering en economische onzekerheid tot de opkomst van een naamloze dictator en een epidemie van eenzaamheid – post ze stug door, steeds meer berichten die haar dieper de leegte van het portaal in trekken. Ze raakt ervan overtuigd dat een enorm koor van stemmen haar gedachten bestuurt. Zijn we in de hel beland, vragen de stemmen zich af. Zijn we gedoemd om dit te blijven doen tot we sterven? Als haar moeder haar sms’t ‘Er is iets misgegaan’ en ‘Hoe snel kun je hier zijn?’, wordt ze wakker geschud. Het echte leven dringt tot haar door en werpt een ander licht op de toenemende absurditeit van haar online bestaan.

Bijpassende boeken en informatie