Mikaela Bley – De meisjes zonder naam

Mikaela Bley De meisjes zonder naam recensie en informatie over de inhoud van deze Zweedse thriller. Op 3 maart 2020 verschijnt bij Uitgeverij A.W. Bruna de nieuwe thriller van Mikaela Bley.

Mikaela Bley De meisjes zonder naam Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de Zweedse thriller De meisjes zonder naam. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van de Zweedse schrijfster Mikaela Bley.

Mikaela Bley De meisjes zonder naam Recensie

De meisjes zonder naam

Ellen Tamm thriller

  • Schrijfster: Mikaela Bley (Zweden)
  • Soort boek: Zweedse thriller
  • Origineel: Flickorna utan namn
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Verschijnt: 3 maart 2020
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de thriller De meisjes zonder naam

Op een koude winterdag wordt de 17-jarige Linn afgezet bij de meisjeskostschool Täcktahammar in Sörmland. Na enkele stormachtige jaren hoopt ze hier weer wat grip op haar leven te krijgen. Maar algauw raakt ze verwikkeld in enkele conflicten met haar nieuwe schoolgenoten. Wanneer een van de leerlingen spoorloos verdwijnt, realiseert Linn zich dat ze zelf ook gevaar loopt.

Dan krijgt misdaadverslaggever Ellen Tamm van TV4 bericht dat het ongeïdentificeerde lichaam van een meisje is gevonden vlak bij het stadje Nyköping. De politie classificeert de zaak als moord. Nadat het lichaam van een tweede meisje wordt gevonden reist Ellen af naar de kostschool, op zoek naar antwoorden. Ze moet de waarheid achterhalen voordat er nog meer meisjes sterven.

Bijpassende Boeken en Informatie