Miquel Bulnes Openbaringen

Miquel Bulnes Openbaringen recensie waardering en informatie over de inhoud van deze thriller. Op 5 maart 2019 is bij Uitgeverij Prometheus de literaire thriller van Miquel Bulnes – Openbaringen verschenen.

Miquel Bulnes Openbaringen Recensie

Miquel Bulnes Openbaringen Recensie

Nadat de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de Miquel Bulnes Openbaringen recensie en waardering lezen. We besteden ook aandacht aan de recensie en waardering van anderen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de thriller van Miquel Bulnes – Openbaringen lezen.

Miquel Bulnes – Openbaringen

  • Titel: Openbaringen
  • Schrijver: Miquel Bulnes (Nederland)
  • Soort boek: literaire thriller
  • Uitgever: Prometheus
  • Verschenen: 5 maart 2019
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Bestelmogelijkheden

Inhoud Miquel Bulnes Openbaringen

Als het opengesneden, verbloede lichaam van een neonazi wordt aangetroffen in zijn armoedige appartement, is het aan inspecteurs Elvira Muller en Andrej Ruzedksi om de daders op te sporen. Massabetogingen in het centrum, waar het geweld tussen demonstranten en ordediensten steeds verder escaleert, maken echter dat de moord slechts een lage prioriteit heeft en dat het oplossen ervan nauwelijks vordert. Intussen blijkt de binnenlandse veiligheidsdienst wel bijzonder geïnteresseerd in de zaak.

Elders in de stad houdt dokter Xavier Miralles het leven dragelijk door zich op gezette tijden te injecteren met hallucinogene anesthetica, een verslaving die hem zijn grip op de werkelijkheid doet verliezen en hem zelfs tot verdachte in het moordonderzoek maakt.

Miquel Bulnes bewees met zijn historische romans al razend spannend te kunnen schrijven. Met Openbaringen levert hij zijn eerste literaire thriller af: een ijzingwekkend boek, geschreven met een meesterlijke, soms licht ironische pen.

Bijpassende Boeken en Informatie