Mounir Samuel – Jona zonder walvis

Mounir Samuel Jona zonder walvis recensie en informatie boek met een profetie voor Nederland. Op 22 februari 2022 verschijnt bij uitgeverij Nieuwe Amsterdam het nieuwe boek van de Nederlandse schrijver en journalist Mounir Samuel.

Mounir Samuel Jona zonder walvis recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering lezen van Jona zonder walvis, Een profetie voor Nederland. Het boek is geschreven door Mounir Samuel. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van schrijver en journalist Mounir Samuel.

Mounir Samuel Jona zonder walvis Recensie

Jona zonder walvis

Een profetie voor Nederland

  • Schrijver: Mounir Samuel (Nederland)
  • Soort boek: klimaatboek, non-fictie
  • Uitgever: Nieuw Amsterdam
  • Verschijnt: 22 februari 2022
  • Omvang: 192 pagina’s
  • Prijs: € 15 – € 20
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Recensie en waardering van het boek

  • “Mounir Samuel heeft de verschillende crises goed met elkaar in verbinding gebracht en laat zien hoezeer de problemen onderling verknoopt zijn. Het is goed dat hij afsluit met wat ons te doen staat. Dat is niet mis! Maar ik ben ervan overtuigd dat dergelijke stappen moeten worden gezet.” (Jan Pronk)

Flaptekst van het nieuwe boek van Mounir Samuel

De klimaatramp is een feit en we zitten er midden in. Als correspondent sociale revoluties en maatschappelijke verandering was Mounir Samuel getuige van de wereldwijde effecten daarvan. Helder en onontkoombaar duidt hij de aard en omvang van de verschillende crises van deze tijd en de rol van Nederland daarin; van CO2 in de atmosfeer tot het belang van de walvis, van het aandeel van Shell tot de verwoesting van de Amazone door het Nederlandse bedrijfsleven. Mounir Samuel laat zien wat ons in de komende decennia te wachten staat én hoe we ons daartegen kunnen wapenen. In Jona zonder walvis presenteert hij daarom ook een concreet en ingrijpend politiek manifest. Een beter milieu begint namelijk niet bij onszelf, maar bij politieke moed en gezamenlijke keuzes.

Bijpassende boeken en informatie