Mylo Freeman – Over dames en tassen

Mylo Freeman Over dames en tassen recensie en informatie van dit boek over 50 unieke vrouwen en hun handtas door de eeuwen heen. Op 17 november 2020 verschijnt bij Uitgeverij Rubinstein het nieuwe boek van de Nederlandse schrijfster en tekenares Mylo Freeman.

Mylo Freeman Over dames en tassen recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Over dames en tassen, 50 unieke vrouwen en hun handtas door de eeuwen heen. Het boek is geschreven door Mylo Freeman. Ook zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van de Nederlandse schrijfster en tekenares Mylo Freeman.

Mylo Freeman Over dames en tassen Recensie

Over dames en tassen

  • Schrijfster: Mylo Freeman (Nederland)
  • Soort boek: modeboek, cadeauboek
  • Leeftijd: 10+ jaar
  • Uitgever: Rubinstein
  • Verschijnt: 17 november 2020
  • Omvang: 128 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst van het boek over dames en tassen

Nooit wijkt hij van haar zijde. Hij heeft alles in zich wat zij nodig heeft. Liefdevol streelt ze hem en snuift in een onbewaakt moment zijn geur op. En toch zal ze hem na verloop van tijd weer inruilen voor een ander: de dame en haar handtas.

Mylo Freeman stelt je voor aan vijftig inspirerende vrouwen van over de hele wereld. Van bekende namen als koningin Elizabeth II, Jane Birkin en Paris Hilton, tot de Zuid-Afrikaanse modeontwerper Palesa Mokubung, Hello Kitty-ontwerper Yuko Yamaguchi en journalist en avonturier Nellie Bly. Voor elk van hen heeft de tas een andere betekenis: accessoire, praktisch hulpmiddel, feministisch manifest. Hoe verschillend de vrouwen en hun tassen ook zijn, ze zijn stuk voor stuk uniek en eigenzinnig. En stijlvol uiteraard.

Bijpassende boeken en informatie