Nieuwe Ebooks 2016

Nieuwe Ebooks 2016

Wat zijn interessante en mooie nieuwe Ebooks 2016? Op deze pagina heeft de redactie een selectie gemaakt van nieuwe Ebooks 2016. Je vind hier trouwens alleen Nederlandse Ebooks waarmee bedoeld wordt in Nederlandse taal te kopen.

eReader Kobo Glo HD Beste Koop ConsumentenbondeReader Kobo Aura Edition 2 Beste Koop Consumentenbond

De consumentenbond heeft weer eReaders getest en voor de tweede keer op rij heeft de eReader Kobo Aura na de test het predicaat “Beste Koop” gekregen in oktober 2016. Je kun de eReader Kobo Glo HD in verschillende webshops kopen. De prijs verschilt een klein beetje per webshop en ligt tussen de € 96  en € 110. Als je de Kobo eReader online wilt kopen is het wel goed om te controleren of er nog verzendkosten worden gerekend. Vaak is de verzending gratis maar niet altijd. Hieronder vind je een aantal links naar aanbiedingen in verschillende webshops.

Selectie van Nieuwe Nederlandse Ebooks

Om je een idee te geven welke nieuwe Nederlandse boeken er als Ebook in 2016 verschenen zijn is onderstaand overzicht gemaakt. Al deze ebooks zijn natuurlijk ook te koop als gewoon boek.

Nieuwe Ebooks Augustus 2016

 

Ebook Juli 2016

 

Nieuwe Ebooks Mei 2016

Wat zijn interessante en mooie Ebooks die uitkomen in mei 2016 en, volgens de redactie, de moeite van het lezen waard zijn?

Ebooks April 2016

Selectie van mooie en interessante Ebooks die zijn verschenen in de maand april 2016.

Ebooks Maart 2016

Hieronder vind je een aantal Ebooks uitgegeven in februari 2016 en aanbevolen door de redactie.

Ebooks Februari 2016

De interessante Ebooks uit februari volgende de redactie een selectie met opvallende en mooie boeken.