Paul Shapiro – Nooit meer slachten Boek over Kweekvlees

Paul Shapiro Nooit meer slachten boek over kweekvlees recensie waardering en informatie over de inhoud van dit non-fictie boek. Op 7 maart 2019 is het boek over kweekvlees van Paul Shapiro – Nooit meer slachten verschenen bij Uitgeverij Balans.

Paul Shapiro Nooit meer slachten Boek over Kweekvlees

Paul Shapiro Nooit meer slachten Boek over Kweekvlees

Als de redactie het boek gaat lezen, kun je op deze pagina de Paul Shapiro Nooit meer slachten recensie en waardering lezen. We besteden ook aandacht aan de recensie en waardering die anderen aan dit boek geven. Daarnaast zijn hier gegevens over de uitgave en bestelmogelijkheden vinden. Bovendien kun je op deze pagina over de inhoud van het boek van Paul Shapiro – Nooit meer slachten boek over kweekvlees lezen.

Paul Shapiro – Nooit meer slachten

Hoe kweekvlees ons bord en de wereld zal veranderen

  • Titel: Nooit meer slachten
  • Schrijver: Paul Shapiro (Verenigde Staten)
  • Soort boek: non-fictie boek
  • Origineel: Clean Meat (2018)
  • Uitgever: Uitgeverij Balans / Van Halewyck
  • Verschenen: 7 maart 2019
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Paperback 
  • Tags: kweekvlees, vleesindustrie

Bestelmogelijkheden

Inhoud Paul Shapiro Nooit meer slachten

De mens eet graag vlees. Dat is al duizenden jaren zo, maar door de groeiende wereldbevolking en de stijgende vraag naar vlees, eieren, zuivel en andere dierlijke producten legt dat een enorme druk op onze planeet, onze gezondheid en de dieren zelf. Ons eetpatroon lijkt niet langer houdbaar.  Maar wat als we toch vlees kunnen blijven eten? Echt vlees, gemaakt uit dierlijke cellen of zelfs enkele moleculen, zonder dat er dieren voor geslacht worden. Want van een cel van één enkele koe kunnen we een heel dorp voeden.

In Nooit meer slachten neemt Paul Shapiro ons mee in de race om dat schone, veiligere en meer duurzame vlees in de winkel en op ons bord te krijgen. Hij praatte met visionairen, ging kijken in onderzoekscentra en luisterde mee in de vergaderruimtes van de grote bedrijven. In dit baanbrekende boek beschrijft hij de zoektocht naar kweekvlees en het levendige debat over het onderwerp.

Kweekvlees is een revolutie die onze manier van eten voorgoed kan veranderen. Paul Shapiro is een gevierd spreker en een gerenommeerd expert op het vlak van duurzame voeding. Clean Meat is zijn eerste bestseller.

Bijpassende Boeken en Informatie