Rita Vrancken Het ouderlijk huis

Rita Vrancken Het ouderlijk huis recensie boekbespreking waardering en informatie over de inhoud van deze psychologische roman. Op 6 maart 2019 verschijnt bij Uitgeverij Vrijdag de nieuwe roman van de Vlaamse schrijfster Rita Vrancken Het ouderlijk huis.

Rita Vrancken Het ouderlijk huis Recensie

Rita Vrancken Het ouderlijk huis Recensie

Zodra het boek gelezen is door de redactie kun je op deze pagina de Rita Vrancken Het ouderlijk huis recensie boekbespreking en waardering lezen. Ook besteden we aandacht aan de recensie en waardering van anderen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina uitgebreide informatie over de inhoud van de nieuwe roman van Rita Vrancken Het ouderlijk huis lezen.

Rita Vrancken – Het ouderlijk huis

  • Titel: Het ouderlijk huis
  • Schrijfster: Rita Vrancken (België)
  • Soort boek: psychologische roman, Vlaamse roman
  • Uitgever: Uitgeverij Vrijdag
  • Verschijnt: 6 maart 2019
  • Omvang: 196 pagina’s
  • Uitgave: Paperback
  • Waardering:

Inhoud Rita Vrancken Het ouderlijk huis

‘Vanochtend – ik lag nog in bed na mijn laatste avondshift – schrok ik wakker van de telefoon. Met een verdoofde tong, alsof ze van bij de tandarts kwam, somde mijn moeder de symptomen op die haar bij het ontwaken waren overvallen. Eerst had ze de huisarts gebeld, maar die nam op dat vroege uur nog niet op. Ze zette haar trots opzij en tikte mijn nummer in. Toen het tot me doordrong dat het telefoontje dat ze sinds lange tijd naar me pleegde weer een noodkreet was, nestelde zich een giftige glimlach op mijn lippen.’

Jaren geleden had Rozane de deur van het ouderlijk huis voorgoed achter zich dichtgetrokken en plots wordt ze opnieuw geconfronteerd met haar moeder én met een pijnlijk verleden. Rozane twijfelt: zal ze zich verzoenen of zal ze wraak nemen?

Het ouderlijk huis is een meeslepende roman over oude wonden die nooit helen, over het verlies van identiteit en vervreemding, over de hunkering naar liefde.


advertentie

Bijpassende Boeken en Informatie