Sabine van Wesemael – Houellebecq

Sabine van Wesemael Houellebecq Elementaire Deeltjes 68 recensie en informatie over de inhoud van dit nieuwe deel in de reeks. Op 27 februari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Athenaeum deel 68 in de reeks Elementaire Deeltjes over de Franse schrijver Michel Houellebecq.

Sabine van Wesemael Houellebecq Elementaire Deeltjes 68 Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Houellebecq, het nieuwe deel in de reeks Elementaire Deeltjes, geschreven door Sabine van Wesemael. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deel 68 in de reeks Elementaire Deeltjes, uitgegeven bij Athenaeum.

Sabine van Wesemael Houellebecq Elementaire Deeltjes 68 Recensie001Boek-Bestellen

Houellebecq

Elementaire Deeltjes 68

  • Schrijfster: Sabine van Wesemael 
  • Soort boek: monografie
  • Uitgever: Uitgeverij Athenaeum
  • Verschijnt: 27 februari 2020
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het Elementaire Deeltje 68 over Michel Houellebecq

Michel Houellebecq is de succesvolste hedendaagse Franse auteur ter wereld. Sabine van Wesemael ontrafelt het geheim achter zijn succes. Wat kenmerkt de karakters die we in zijn werken tegenkomen en hoe beleven zij liefde en seksualiteit? Welke visie op onze hedendaagse maatschappij brengen zij naar voren? Is Houellebecq een geëngageerd schrijver of moeten we bijvoorbeeld zijn islamkritiek met een korreltje zout nemen? Is hij een nihilist of juist een verdrietige romanticus? En is zijn werk verwant met dat van Arnon Grunberg?

Bijpassende Boeken en Informatie