Sarah Domogala – Trouw

Sarah Domogala Trouw recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe roman. Op 14 april 2020 verschijnt bij Uitgeverij Nieuw Amsterdam deze roman van filmmaker en schrijfster Sarah Domogala.

Sarah Domogala Trouw Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van de roman Trouw aan mijn man en zijn minnares geschreven door Sarah Domogala. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van Sarah Domogala.

Sarah Domogala Trouw Recensie001Boek-Bestellen

Trouw

Aan mijn man en zijn minnares

  • Schrijfster: Sarah Domogala (Nederland, Frankrijk)
  • Soort boek: psychologische roman
  • Uitgever: Nieuw Amsterdam
  • Verschijnt: 14 april 2020
  • Omvang: 208 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst van de nieuwe roman van Sarah Domogala

Sarah is eind dertig en woont met haar gezin op een berg in Frankrijk wanneer ze erachter komt dat haar man een affaire heeft. Heen en weer geslingerd tussen woede, wanhoop en schaamte zet ze alles in om haar gebroken hart te lijmen. Wanneer ze de constante gedachten aan ‘de andere vrouw’ niet meer uithoudt, besluit ze contact met haar op te nemen. Die ontmoeting zorgt voor een verrassend einde aan een oeroud verhaal.

In dit ontroerende, eerlijke boek richt ze zich tot haar man én tot zijn minnares. Sarah’s verhaal is ook het verhaal van elke vrouw, van hoe je een weg vindt in het huwelijk, het moederschap, hoe je omgaat met ouder worden. Hoe je trouw blijft, aan jezelf én aan de ander.

Trouw aan mijn man en zijn minnares is een aangrijpend verhaal over het taboe van de bedrogen vrouw.

Bijpassende Boeken en Informatie