Sigrid Kaag – Wij zijn met velen

Sigrid Kaag Wij zijn met velen recensie en informatie over de inhoud van het politieke boek van de D66 leider. Op 1 maart 2022 verschijnt bij uitgeverij Prometheus het boek van D66 leider Sigrid Kaag.

Sigrid Kaag Wij zijn met velen recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Wij zijn met velen. Het boek is geschreven door Sigrid Kaag. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit politieke boek van D66 politicus en minister Sigrid Kaag.

Sigrid Kaag Wij zijn met velen Recensie

Wij zijn met velen

  • Schrijfster: Sigrid Kaag (Nederland)
  • Soort boek: politiek boek
  • Uitgever: Prometheus
  • Verschijnt: 1 maart 2022
  • Omvang: 157 pagina’s
  • Prijs: € 15 – € 20
  • Uitgave: paperback
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het boek van Sigrid Kaag

Sigrid Kaag is misschien wel de meest besproken politicus van dit moment. De afgelopen jaren groeide ze van nieuwkomer in de politiek uit tot vicepremier en eerste vrouwelijke minister van Financiën. Vanaf het moment dat ze in 2017 haar entree maakte in de politiek spreekt ze zich uit.

Haar zorgen over het Nederland van nu, over de tegenstellingen tussen mensen en over de polarisatie in de samenleving voeden haar onvermoeibare strijd voor verzoening, voor een land waarin iedereen mee kan doen en mensen respectvol met elkaar samenleven. Sigrid Kaag neemt geen blad voor de mond. Waar zij spreekt – in volle zalen, op televisie, online – weet zij mensen te overtuigen. Maar er is ook een keerzijde. Ze wordt dagelijks geconfronteerd met de donkerste kanten van onze samenleving: bedreigingen, online én in haar persoonlijke leven.

In het boek maken we aan de hand van haar vele lezingen, toespraken en zelfs preken kennis met Sigrid Kaag. Wie is zij? Wat drijft haar? En waar wil zij met Nederland naartoe? Wij zijn met velen geeft je een boeiend inkijkje in de denkwereld van een van de meest inspirerende politici van onze tijd.

Bijpassende boeken en informatie