Steve Berry – De verdwenen orde

Steve Berry De verdwenen orde recensie waardering en informatie over de inhoud van deze Amerikaanse thriller. Op 23 april 2019 verschijnt de nieuwe thriller van Steve Berry – De verdwenen orde bij Uitgeverij De Fontein.

Steve Berry De verdwenen orde Recensie

Steve Berry De verdwenen orde Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagian de Steve Berry De verdwenen orde recensie en waardering vinden. Daarnaast zijn op deze pagina gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de nieuwe thriller van Steve Berry De verdwenen orde lezen.

Steve Berry – De verdwenen orde

  • Titel: De verdwenen orde
  • Schrijver: Steve Berry (Verenigde Staten)
  • Originee;: The Lost Order (2017)
  • Uitgever: Uitgeverij De Fontein
  • Verschijnt: 23 april 2019
  • Omvang: 528 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Inhoud Steve Berry De verdwenen orde

Ridders van de Gouden Cirkel was het grootste geheim genootschap in de Amerikaanse geschiedenis. Ze vergaarden miljarden aan gestolen goud en zilver, wat door het hele land verborgen werd. Nu, ruim honderdvijftig jaar later zijn twee nazaten van de Ridders op zoek naar de schatten. Cotton Malone raakt betrokken op een manier die hij niet had kunnen voorzien. Via de achterkamers van het Smithsonian instituut, de bossen in Arkansas tot de bergen in Nieuw Mexico; de jacht op een lang verloren schat is niet zonder gevaar, vooral nu politiek Washington zich erin mengt…

De boeken van Steve Berry wordt alom geprezen vanwege hun rijkdom aan historische details en de grondige research. De verdwenen orde is perfect voor de fans van Dan Brown en Ken Follett.

Bijpassende Boeken en Informatie