Thijs Feuth – Kafka is dood

Thijs Feuth Kafka is dood recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe magisch-realistische roman. Op 25 augustus 2020 verschijnt bij Uitgeverij De Arbeiderspers  de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Thijs Feuth.

Thijs Feuth Kafka is dood Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Kafka is dood. Het boek is geschreven door Thijs Feuth. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze roman van de Nederlandse schrijver Thijs Feuth.

Thijs Feuth Kafka is dood Recensie

Kafka is dood

  • Schrijver: Thijs Feuth (Nederland)
  • Soort boek: magisch-realistische roman
  • Uitgever: De Arbeiderspers
  • Verschijnt: 25 augustus 2020
  • Omvang: 184 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van de roman van Thijs Feuth

Aan de Ierse westkust spiegelt de veranderende mensenwereld zich in de eeuwigheid van de oceaan. JP woont er met zijn hond Kafka. Maar Kafka gaat dood, en wanneer zijn baasje hem heeft begraven valt deze vervolgens in een diepe slaap. Eenmaal weer wakker, treedt er een verandering op die aanvankelijk maar moeilijk te duiden is. In enkele stadia voltrekt zich in JP een totale metamorfose die voor hem het sein is zich definitief uit de samenleving terug te trekken.

Kafka is dood is een magisch-realistische roman over eenzaamheid en vervreemding, een absurdistische vertelling die herinneringen oproept aan Kafka, Galeano en Bordewijk.

Bijpassende boeken en informatie