Thomas Olde Heuvelt – Echo Recensie

Thomas Olde Heuvelt Echo recensie waardering en informatie over de inhoud van deze nieuwe thriller. Op 6 mei 2019 verschijnt bij Uitgeverij Luitngh-Sijthoff de nieuwe thriller van Thomas Olde Heuvelt (bekend van Hex) die zich afspeelt in de Zwitsers Alpen

Thomas Olde Heuvelt Echo Recensie

Thomas Olde Heuvelt Echo Recensie en Informatie

Zodra de recensie het nieuwe boek van Thomas Olde Heuvelt Echo heeft gelezen kun je op deze pagina de recensie en waardering van de thriller lezen. Daarnaast zijn gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden hier nu al te vinden. Bovendien is op deze pagina uitgebreide informatie over de inhoud van de nieuwe thriller van Thomas Olde Heuvelt Echo te lezen.

Echo

  • Schrijver: Thomas Olde Heuvelt (Nederland)
  • Soort boek: thriller
  • Uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
  • Verschijnt: 7 mei 2019
  • Omvang: 616 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Dwarsligger / Ebook
  • Waardering:

Inhoud Thomas Olde Heuvelt Echo

Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is schaars, het is er ongewoon stil, en als ze de vallei betreden bekruipt ze het onheilspellende gevoel dat ze niet alleen zijn.

Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Hij is verminkt en heeft zijn gezicht in het verband. Een moeizame revalidatie wacht, maar algauw beseft Nick dat het niet alleen het trauma van het ongeluk is dat hem achtervolgt. Er is iets in hem gewekt.

Thomas Olde Heuvelt overtreft zichzelf met Echo. Een verpletterend boek waar je vanaf de gruwelijk spannende openingsscène diep in verdwijnt.

Thomas Olde Heuvelt over Echo: ‘Het heeft even op zich laten wachten, door alle gekte rondom HEX. Bovendien heb ik ook hier de lat hoog gelegd. Ik wilde geen herhaling van zetten. Het nieuwe boek moest HEX in alle opzichten overtreffen. Ik ben ontzettend trots op het resultaat.’

Bijpassende Boeken en Informatie