Tommy Wieringa – Onmetelijke liefde

Tommy Wieringa Onmetelijke liefde recensie en informatie van dit nieuwe boek met verhalen over zijn kinderen. In november 2019 verschijnt bij Uitgeverij De Bezige Bij het nieuwe boek van Tommy Wieringa.

Tommy Wieringa Onmetelijke liefde Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden over Onmetelijke liefde, het nieuwe boek van Tommy Wieringa. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het boek over zijn kinderen van Tommy Wieringa.

Tommy Wieringa Onmetelijke liefde Recensie

Onmetelijke liefde

  • Schrijver: Tommy Wieringa (Nederland)
  • Soort boek: verhalen
  • Uitgever: De Bezige Bij
  • Verschijnt: november 2019
  • Omvang: 64 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek
  • Waardering:

Flaptekst van het boek

Op een vrijdagmorgen vroeg in de mooiste maand van het jaar werd Tommy Wieinga voor de tweede keer vader. De geboorte van zijn dochters veranderde alles: zijn kijk op de wereld, zijn gevoel van geluk. Bij de geboorte van een kind dien je in de eerste plaats man en vader te zijn, heet het, maar toen hij zichzelf de volgende ochtend om zes uur weer achter zijn werktafel vond, ontdekte hij dat hij altijd schrijver blijft. ‘Niet uit plichtsbesef, maar omdat ik wakker was en toch niks anders te doen had.’

Het vaderschap brengt de schrijver prachtige observaties en verhalen, en een nieuwe opdracht: ‘Kijk, kijk goed, zeg je tegen jezelf, vergeet je drukte en het gewemel, straks is het voorbij.’ Tommy Wieringa koos voor deze uitgave de mooiste verhalen over zijn kinderen, een bron van onmetelijke liefde.

Bijpassende Boeken en Informatie