Viggo Waas & Peter Heerschop – Infarct

Viggo Waas & Peter Heerschop Infarct recensie en informatie boek met een verhaal over vriendschap, leven en herstel. Op 7 maart 2023 verschijnt bij uitgeverij Lev. het boek van de Nederlandse cabaretiers en schrijvers Viggo Waas en Peter Heerschop.

Viggo Waas & Peter Heerschop Infarct recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Infarct, Een verhaal over vriendschap, leven en herstel. Het boek is geschreven door Viggo Waas en Peter Heerschop. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het boek van cabaretiers Viggo Waas en Peter Heerschop.

Viggo Waas & Peter Heerschop Infarct recensie

Infarct

Een verhaal over vriendschap, leven en herstel

  • Schrijvers: Viggo Waas, Peter Heerschop (Nederland)
  • Soort boek: autobiografische non-fictie
  • Uitgever: Lev.
  • Verschijnt: 7 maart 2023
  • Omvang: 368 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 22,99 / € 12,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek van Viggo Waas en peter Heerschop

Op 29 maart 2021 gaat cabaretier en acteur Viggo Waas nog even sporten. Maar dan opeens kan hij zijn lichaam niet meer overeind houden en begint hij onverklaarbaar te schokken. Gelukkig is zijn trainer Cally erbij, en wordt hij in recordtijd naar het vu medisch centrum gebracht. Daar blijkt dat hij een ernstig herseninfarct heeft gehad. Na enkele zenuwslopende uren blijkt dat hij het infarct wonderwel heeft overleefd.

Infarct is het verslag van de maanden die volgen, geschreven door Viggo Waas samen met Peter Heerschop, zijn beste vriend. In openhartige, soms verdrietige, maar ook geestige verhalen beschrijft Viggo zijn weg terug naar ‘zichzelf worden’. Peter vertelt in zijn tegenstukken hoe hij zijn vriend ziet werken en vechten, en deelt ook zijn eigen worsteling tijdens dit proces. Kun je nog terugpakken wie je was – of moet je worden wie je nu bent? Dat is voor beiden de vraag.

Bijpassende boeken en informatie