Anna Enquist – Berichten van het front

Anna Enquist Berichten van het front recensie en informatie over de nieuwe dichtbundel. Op 3 juni 2020 verschijnt bij Uitgeverij De Arbeiderspers het boek met nieuwe gedichten van de Nederlandse schrijfster en dichter Anna Enquist.

Anna Enquist Berichten van het front Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Berichten van het front, gedichten. Het boek is geschreven door Anna Enquist. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud deze bundel met gedichten van de Nederlandse dichteres Anna Enquist.

Anna Enquist Berichten van het front Recensie

Berichten van het front

  • Schrijfster: Anna Enquist (Nederland)
  • Soort boek: gedichten, poëzie
  • Uitgever: De Arbeiderspers
  • Verschijnt: 3 juni 2020
  • Omvang: 64 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van de bundel met nieuwe gedichten van Anna Enquist

In Berichten van het front hervat Anna Enquist de grootse en bittere expeditie die ze voor de duur van één bundel (haar vorige, Hoor de stad) had opgeschort: “het losmaken/ van de dochter uit ons’. Losmaken ook om de verlorene vervolgens weer in het wild te kunnen aantreffen. Maar nooit eerder werd er zo systematisch en verbeten jacht gemaakt als nu. In vier keer tien gedichten wordt het ontbrekende kind gezocht in de onderwereld, de witte koude van het hooggebergte, de omringende natuur en de jacht van het spel. De buit? “Wantrouw / de woorden. Luister goed. En koester de muziek.’

Bijpassende boeken en informatie