Astrid Holleeder – Familiegeheimen

Astrid Holleeder Familiegeheimen recensie en informatie over de inhoud van deel 3 van de Holleeder trilogie. Op 13 oktober 2020 verschijnt bij A.W. Bruna uitgevers het derde boek van Astrid Holleeder.

Astrid Holleeder Familiegeheimen recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Familiegeheimen. Het boek is geschreven door Astrid Holleeder. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je informatie over de inhoud van dit nieuwe boek van Astrid Holleeder.

Astrid Holleeder Familiegeheimen Recensie

Familiegeheimen

De Holleeder trilogie deel 3

  • Schrijfster: Astrid Holleeder (Nederland)
  • Soort boek: non-fictie
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Verschijnt: 13 oktober 2020
  • Omvang: 416 pagina’s
  • Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2020
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de Holleeder trilogie deel 3

In Familiegeheimen vertelt Astrid Holleeder openhartig en meeslepend over het leven dat zij en de andere leden van de familie – moeder Stien, dochter Miljuschka, zus Sonja en haar kinderen Richie en Francis – leiden, voor en tijdens het proces tegen Willem Holleeder. Maar vooral is er ruimte om na te denken over een leven daarna.

Hoe neem je afscheid van een gezinslid? Hoe leef je met gevoelens van schuld, angst en verraad; hoe verhoud je je in een nieuwe gezinsformatie tot elkaar en tot de buitenwereld, en hoe kijk je naar de toekomst?

In gesprekken met haar therapeute geeft Astrid Holleeder volledige openheid over haar diepste zielenroerselen, en zijn we getuige van de hernieuwde band met haar dochter Miljuschka, over wie ze nog niet eerder schreef.

Bijpassende boeken en informatie

Wim van de Pol Holleeders onderwereld Recensie en InformatieWim van de Pol (Nederland) – Holleeders onderwereld
true-crime boek
Uitgever: Karakter Uitgevers
Verschijnt: 25 april 2019