Belinda Aebi – Het dorp

Belinda Aebi Het dorp recensie en informatie van deze nieuwe Vlaamse thriller. Op 11 februari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Hamley Boosk de nieuwe thriller van Belinda Aebi.

Belinda Aebi Het dorp Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Het dorp, de nieuwe thriller van Belinda Aebi. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze nieuwe Vlaamse thriller van Belinda Aebi.

Belinda Aebi Het dorp Recensie001Boek-Bestellen

Het dorp

  • Schrijfster: Belinda Aebi (België)
  • Soort boek: Vlaamse thriller
  • Uitgever: Hamley Books
  • Verschijnt: 11 februari 2020
  • Omvang: 350 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van de nieuwe thriller van Belinda Aebi

Eline Jehaes, een jonge journaliste, strandt met autopech in Koolbeke. Ze gaat op zoek naar hulp in dit geïsoleerde dorp aan de oevers van de Durme maar ontdekt dat ze er niet welkom is en dat er vreemde dingen gebeuren. Haar nieuwsgierigheid wordt geprikkeld wanneer ze merkt dat er een groep mensen woont met een uitzonderlijke, erfelijke aandoening.

Ze krijgt onderdak bij Sylvia, de uitbaatster van de herberg ‘De Koolputten’. Wanneer het lichaam van een jonge, zwangere vrouw uit een beerput wordt gehaald, gaat Eline dieper in het verleden graven. Ze moet te weten komen wat er zich heeft afgespeeld en waarom er over het dorp een dichte sluier van geheimen hangt.

Bijpassende Boeken en Informatie