Bernardine Evaristo – Meisje, vrouw, anders

Bernardine Evaristo Meisje vrouw anders recensie en informatie over de inhoud van de roman die de Booker Prize 2020 won. Op 26 november 2020 verschijnt bij Uitgeverij De Geus de Nederlandse vertaling van de roman Girl, Woman, Other, geschreven door de Engelse schrijfster Bernardine Evaristo.

Bernardine Evaristo Meisje vrouw anders Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van de roman Meisje, vrouw, anders. Het boek is geschreven door Bernardine Evaristo. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de roman die de Booker Prize 2020 won van de Engelse schrijfster Bernardine Evaristo.

Bernardine Evaristo Meisje vrouw anders Recensie

Meisje, vrouw, anders

Flaptekst van de roman van Bernardine Evaristo

Van Londen naar Schotland, van een non-binaire socialmedia-influencer naar een 93-jarige vrouw op een boerderij. Meisje, vrouw, anders volgt twaalf personages die elk op zoek zijn naar iets – een gedeeld verleden, een onverwachte toekomst, een plek om thuis te komen, een geliefde, een vleugje hoop. Evaristo brengt hen op meesterlijke wijze samen en herinnert ons aan datgene wat ons verbindt in tijden van verdeeldheid.

Bijpassende boeken en informatie