Emily Reekers – Wij zijn vrij

Emily Reekers Wij zijn vrij recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe roman. Op 26 april 2022 verschijnt bij uitgeverij Lebowski de nieuwe roman van de Nederlandse schrijfster Emily Reekers.

Emily Reekers Wij zijn vrij recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Wij zijn vrij. Het boek is geschreven door Emily Reekers. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Nederlandse schrijfster Emily Reekers.

Emily Reekers Wij zijn vrij Recensie

Wij zijn vrij

  • Schrijfster: Emily Reekers (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse familieroman
  • Uitgever: Lebowski
  • Verschijnt: 26 april 2022
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Prijs; € 20 – € 25
  • Uitgave: paperback
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de roman van Emily Reekers

Ze zijn anders dan andere gezinnen. Dit voelen ze wanneer ze tegen de wind in door de rivierduinen rennen. Wanneer ze als een magische eenheid in de woonkamer dansen tot ze zweten. Of wanneer ze in de badkamer elkaars lichamen insmeren met diepzeeklei.

Nadat Alexa een paar jaar met haar moeder in het buitenland heeft gewoond, wordt ze herenigd met haar vader Willem en zijn gezin. Terwijl Alexa en haar stiefzus om de aandacht van hun (stief)vader vechten, beseft Alexa’s stiefmoeder dat zijzelf nog niet zo lang geleden zijn muze was. Willem probeert hun twijfels weg te nemen en hen ervan te overtuigen dat ze bij elkaar horen. Want samen zijn ze open en onbegrensd. Vrij.

Wij zijn vrij is een beklemmend, psychologisch spel rondom intimiteit in een samengesteld gezin. De gezinsleden zijn alle vier op een eigen manier beschadigd en op zoek naar erkenning, aandacht en liefde. Beetje bij beetje worden grenzen verlegd, maar waar eindigt onschuld en begint schuld? En wie is er schuldig?

Emily Reekers (1992) is schrijver, scenarist en regisseur. Ze studeerde Scenario aan de Nederlandse Filmacademie. Het mede door haar geschreven scenario Beenlampman ging in première op het Nederlands Filmfestival, net als haar regiedebuut Hannah’s Dream. Voorjaar 2022 verschijnt haar debuutroman Wij zijn vrijDaarnaast is Emily co-auteur van Erotisch dagboek.

Bijpassende boeken en informatie