Erwin Mortier – De onbevlekte

Erwin Mortier De onbevlekte recensie waardering en informatie over de inhoud van de roman. Op 2 april 2020 verschijnt de nieuwe roman van Erwin Mortier – De onbevlekte bij Uitgeverij De Bezige Bij.

Erwin Mortier De onbevlekte Recensie en informatie

Nadat de roman gelezen is door de redactie, kun je op deze pagina de Erwin Mortier De onbevlekte recensie en waardering lezen. We besteden ook aandacht aan de recensie en waardering van andere. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden optgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de nieuwe roman van Erwin Mortier – De onbevlekte.

Erwin Mortier De onbevlekte Recensie

De onbevlekte

Flaptekst van de nieuwe roman van Erwin Mortier

In De onbevlekte keert Erwin Mortier terug naar huis in een laatste poging het verzwegen verleden te doorbreken en uit te vinden waarom hij de naam draagt van zijn aan het oostfront gestorven grootoom. Mortiers vervolg op zijn veelgeprezen en prijswinnende debuutroman Marcel is andermaal een donkerl familieverhaal, waarin de Vlaamse klei nietsontziend wordt omgewoeld om het duistere verleden aan het licht te brengen.

Dit doet Mortier op weergaloze wijze, in zijn verfijnde, suggestieve stijl, waarin geen woord, geen letter, geen komma op de verkeerde plek staat en het wemelt van de trefzekere beelden. Met deze langverwachte, nieuwe roman over de complexiteit van het liefhebben bevestigt Erwin Mortier eens te meer tot de absolute topklasse van de Nederlandstalige literatuur te behoren.

Bijpassende Boeken en Informatie