Esmee Schenck de Jong – Omdat mijn lichaam het wil

Esmee Schenck de Jong Omdat mijn lichaam het wil recensie en informatie over het boek met verhalen over lust. Op 19 januari 2023 verschijnt bij uitgeverij Prometheus het literaire debuut van Esmee Schenck de Jong met verhalen over lust.

Esmee Schenck de Jong Omdat mijn lichaam het wil recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Omdat mijn lichaam het wil, Verhalen over lust. Het boek is geschreven door  Esmee Schenck de Jong. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud het literaire debuut van de Nederlandse schrijfster Esmee Schenck de Jong.

Esmee Schenck de Jong Omdat mijn lichaam het wil recensie

Omdat mijn lichaam het wil

Verhalen over lust

  • Schrijfster: Esmee Schenck de Jong (Nederland)
  • Soort boek: verhalen
  • Uitgever: Prometheus
  • Verschijnt: 19 januari 2023
  • Omvang: 144 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 20,00
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe boek van Esmee Schenck de Jong

Beneveld door de liefde, de lust en soms ook de alcohol beschrijft Esmee haar gevoelsrijke erotische belevenissen met een grote liefde voor taal.

Ze krijgt een onverwachte driehoeksverhouding met een studiegenoot, ontdekt verschillende soorten orgasmes, zoekt haar weg in de ethische non-monogamie en beleeft veel, heel veel avonturen met wisselende uitkomsten. Soms absurd, meestal opwindend.

Constant schippert ze tussen haar neurotische aard en haar avontuurzucht, waarbij de laatste het toch telkens weer wint.
Omdat mijn lichaam het wil is een taboe- en genrevrij boek om als een grote reep chocola in een enkele zitting te verslinden. Het is een ode aan de liefde en de seksualiteit als een viering van het leven.

Voordat zij begon als schrijver en kinderboekverkoper werkte Esmee Schenck de Jong (1992) onder meer in de zorg, als B-model, als facilitair manager, in een museum en in een jeugdbibliotheek. Ze publiceerde eerder in de Volkskrant en op platforms als VICE en Stichting Lezen. Omdat mijn lichaam het wil is haar literaire debuut.

Bijpassende boeken en informatie