Henk Blanken – Beginnen over het einde

Henk Blanken Beginnen over het einde recensie en informatie over de inhoud van dit boek over euthanasie bij dementie. Op 24 oktober verschijnt bij Uitgeverij De Correpsondent het nieuwe boek van Henk Blanken.

Henk Blanken Beginnen over het einde Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Beginnen over het einde, geschreven door Henk Blanken. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen van de inhoud van dit boek over euthanasie bij dementie van Henk Blanken.

Henk Blanken bij DWDD

Op donderdag 24 oktober 2019 spreekt Henk Blanken over zijn boek in het tv-programma De Wereld Draait Door.

Henk Blanken Beginnen over het einde Recensie

Beginnen over het einde

Over euthanasie bij dementie

  • Schrijver: Henk Blanken (Nederland)
  • Soort boek: persoonlijke non-fictie
  • Uitgever: Uitgeverij De Correspomdent
  • Verschenen: 24 oktober 2019
  • Omvang: 232 pagina’s
  • Uitgave: Paperback 

Flaptekst van het boek

Nergens ga je zo prettig dood als in Nederland. Behalve als je dement bent.Want ook al mag het van de wet, geen arts helpt je bij het sterven als je niet meer begrijpt wat er gebeurt. Waarom is euthanasie bij dementie zo moeilijk? En hoe kan het wél?

In dit openhartige boek laat Henk Blanken zien hoe belangrijk het is om op tijd te beginnen over het einde. Met je naasten en met je arts. Zodat je niet te vroeg dood gaat, maar ook niet te laat.

Reacties:’Aangrijpend boek van Henk Blanken over de gecompliceerde en uiterst belangrijke vragen rond kwaliteit en lengte van leven.’- Mabel van Oranje‘

Een helder en moedig onderzoek naar hoe we leven en hoe we sterven, diep doordacht en diep doorvoeld.’ – Nicci Gerrard’

Prachtig geschreven. De razend ingewikkelde dilemma’s van euthanasie bij diepe dementie glashelder verwoord.’- Annegreet van Bergen’

Dit boek neemt je mee en zet je aan het denken. Een uniek verhaal over dementie.’- Erik Scherder’

Bijpassende Boeken en Informatie