Julius Jaspers – BBQ The next level

Julius Jaspers BBQ The next level recensie en informatie over de inhoud van het nieuwe barbecue kookboek. Op 20 april 2023 verschijnt bij uitgeverij Carrera Culinair het nieuwe barbecue kookboek van Julius Jaspers.

Julius Jaspers BBQ The next level recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het kookboek BBQ The next level, 100 recepten voor de gevorderde BBQ’er. Het boek is geschreven door Julius Jaspers. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud het nieuwe kookboek met BBQ recepten van Julius Jaspers.

Julius Jaspers BBQ The next level Barbecue kookboek

BBQ The next level

100 recepten voor de gevorderde BBQ’er

  • Schrijver: Julius Jaspers (Nederland)
  • Soort boek: BBQ kookboek
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschijnt: 20 april 2023
  • Omvang: 364 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Prijs: € 35,00 / € 14,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe BBQ kookboek van Julius Jaspers

Dit boek is voor alle BBQ-ers die een stap willen maken. Begrijp me niet verkeerd: ik ben nog steeds dol op pulled pork en rijd om voor goede spareribs, maar toch wil ook ik weleens wat anders. Daarom 100 recepten om je uit je comfort zone te krijgen – en dan bedoel ik echt niet alleen qua moeilijkheidsgraad of ingrediënten. Met ‘next level’ bedoel ik dat er zoveel meer is dan ribs marineren of aardappels poffen. Ik til in dit boek de zalm, spitskool en lamsbout naar een hoger plan en neem je stap-voor-stap mee in de bereiding van coquilles, duif en Wagyu op de BBQ – om maar iets te noemen.

Julius Jaspers (14 augustus 1962, Ouderkerk aan de Amstel) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL’s Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Bijpassende boeken en informatie