Lex Boon – Mr. Yamamoto

Lex Boon Mr. Yamamoto recensie en informatie over de inhoud van dit nieuwe boek met reisverhalen uit Japan. Op 12 februari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Meulenhoff het intrigerende verhaal van een mysterieuze Japanner, een Volendams hotel en duizenden brieven, geschreven door Lex Boon

Lex Boon Mr. Yamamoto Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van Mr. Yamamoto, geschreven door Lex Boon. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe boek van de Nederlandse schrijver Lex Boon.

Lex Boon Mr. Yamamoto Recensie001Boek-Bestellen

Mr. Yamamoto

Het intrigerende verhaal van een mysterieuze Japanner, een Volendams hotel en duizenden brieven

  • Schrijver: Lex Boon (Nederland)
  • Soort boek: reisverhalen
  • Uitgever: Meulenhoff
  • Verschijnt: 12 februari 2020
  • Omvang: 96 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het boek over Japan van Lex Boon

Een hotel in Volendam ontvangt al jaren handgeschreven brieven. Soms komen er wel vier per week binnen. Af en toe zit er, zonder verdere uitleg, een proefmonster van een Japanse shampoo of crème bij. De brieven verdwijnen al jaren ongeopend in de prullenbak: ze zijn toch altijd hetzelfde. Dear Sirs, how are you and how is the weather? Zo begint elke brief. Helemaal onderaan staat, met zwarte pen in een krasserig handschrift, de afzender: Yours sincerely, Mr. Kaor Yamamoto.

Wie is – of gaat er schuil achter – Mr. Yamamoto? Waarom schrijft hij de brieven? Waarom is de boodschap altijd exact hetzelfde? Journalist Lex Boon gaat op onderzoek uit en komt, met de hulp van de hoteldirecteur, een Amsterdamse naamgenoot van Kaor Yamamoto en een jonge kunstenaar, op het spoor van de mysterieuze brievenschrijver. Ze reizen naar Japan.

Bijpassende Boeken en Informatie