Lidewey van Noord – Verhalen uit de volgwagen

Lidewey van Noord Verhalen uit de volgwagen recensie en informatie over het wielerboek over de wereld van de wielercoach. Op 6 juni 2023 verschijnt bij uitgeverij Atlas Contact het nieuwe boek van wielerauteur Lidewey van Noord.

Lidewey van Noord Verhalen uit de volgwagen recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Verhalen uit de volgwagen De wereld van de wielercoach.  Het boek is geschreven door Lidewey van Noord. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van Lidewey van Noord.

Lidewey van Noord Verhalen uit de volgwagen recensie

Verhalen uit de volgwagen

De wereld van de wielercoach

  • Auteur: Lidewey van Noord (Nederland)
  • Soort boek: wielerboek
  • Uitgever: Atlas Contact
  • Verschijnt: 6 juni 2023
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 22,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe wielerboek van Lidewey van Noord

Sommige ploegleiders groeiden in het verleden uit tot legendarische personages in het wielrennen – denk bijvoorbeeld aan Kees Pellenaars, Peter Post en José De Cauwer. Toch heeft de functie een wat mysterieuze status. Want wat doet een ploegleider precies en hoeveel invloed heeft hij nu eigenlijk op het koersverloop?

In dit boek spelen de mannen en vrouwen die alles op alles zetten om hun renners op het podium te krijgen – in een sport waarin er meer mis kan gaan dan goed – de hoofdrol. Op meeslepende wijze vertelt Lidewey van Noord over succesvolle samenwerkingen en grandioze mislukkingen, over minutieuze parcoursverkenningen en snode scenario’s, over tactische keuzes in het heetst van de strijd en over omgaan met de nukken van grote kampioenen. Verhalen uit de volgwagen zet de mensen die altijd in de coulissen staan in de spotlights en biedt zo een nieuw perspectief op de wielersport.

Bijpassende boeken en informatie