Tess Posthumus – Cocktailbijbel

Tess Posthumus Cocktailbijbel recensie en informatie over de inhoud. Op 2 juni 2023 verschijnt bij uitgeverij Carrera Culinair een nieuw deel in de reeks Kookbijbel, Cocktailbijbel, geschreven door Tess Posthumus.

Tess Posthumus Cocktailbijbel recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de Cocktailbijbel. Het boek is geschreven door Tess Posthumus. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud dit omvangrijke boek met meer dan 200 cocktailrecepten, met én zonder alcohol en ruim 70 extra recepten voor het maken van siropen, bitters en garneringen.

Tess Posthumus Cocktailbijbel recensie

Cocktailbijbel

Van klassiekers voor alle niveau’s tot non-alcoholic en signature cocktails

  • Auteur: Tess Posthumus (Nederland)
  • Soort boek: culinair boek
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschijnt: 6 juni 2023
  • Omvang: 528 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Prijs: € 34,99 / € 14,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de Cocktailbijbel

Van Old Fashioned en Margarita tot Passionfruit Fix en Sunset Daiquiri; in Cocktailbijbel van Tess Posthumus vind je meer dan 200 cocktailrecepten, met én zonder alcohol. De cocktails zijn ingedeeld op smaak, zodat je direct de cocktail kunt maken waar je op dat moment zin inhebt. In dit boek lees je alles over de lekkerste cocktails. Leer de verschillende bereidingstechnieken met professionele tips en bereid je mise en place voor met behulp van ruim 70 extra recepten voor het maken van siropen, bitters en garneringen.

Al tijdens haar studie werd Tess Posthumus (1988) stapelverliefd op de wondere wereld van het mixen. Vanaf 2009 werkte ze bij high-end cocktailbar Door 74 in Amsterdam en eind 2017 opende ze haar eigen cocktailbar in de hoofdstad: Flying Dutchmen. Ze mag zichzelf de beste bartender van Nederland noemen, werd in 2015 benoemd tot World’s Best Female Bartender en behaalde in 2018 de top 4 World’s Best Bartender.

Bijpassende boeken en informatie