Luc Swinnen – Rust voor je brein

Luc Swinnen Rust voor je brein recensie en informatie van het boek over wat stress met ons brein doet en wat je hieraan kunt doen. Op 3 april 2020 verschijnt bij Uitgeverij Lanno het boek van expert op het vlak van stress en burn-out, Luc Swinnen.

Luc Swinnen Rust voor je brein Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het boek Rust voor je brein, geschreven door Luc Swinnen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van Luc Swinnen.

Luc Swinnen Rust voor je brein Recensie001Boek-Bestellen

Rust voor je brein

Train je offline brein en versterk je veerkracht, creativiteit en empathie

  • Schrijver: Luc Swinnen (België)
  • Soort boek: levenskunst boek, non-fictie
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt: 3 april 2020
  • Omvang: 240 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het boek van Luc Swinnen

Ons brein staat bijna altijd aan. Die voortdurende overprikkeling is niet alleen dodelijk voor onze creativiteit, maar kan op langere termijn ook burn-out veroorzaken. Maar hoe kunnen we ons brein concreet tot rust brengen? Want ook als we tv-kijken of slapen is ons brein aan het werk.

Stressexpert Luc Swinnen dook voor dit boek in de meest recente neurowetenschappelijke studies. Die tonen overduidelijk aan dat we ons brein af en toe in default modus moeten zetten als we de ratrace van elke dag willen overleven.

In dit boek legt hij niet alleen uit waarom rust voor je hersenen zo belangrijk is. Hij gaat ook in op wetenschappelijk onderzochte methodes waar je zelf mee aan de slag kunt, zoals meditaties, wandelen, hartcoherentie, powernaps en gewoon zalig nietsdoen.

Bijpassende boeken en informatie