Matty Verkamman – De vreugde van het voetbal

Matty Verkamman De vreugde van het voetbal recensie en informatie van het boek over Ajax in de Champions League 2018-2019. Op 13 juni 2019 is bij Kick Uitgevers het boek over Ajax in seizoen 2018-2019 verschenen van Matty Verkamman.

Matty Verkamman De vreugde van het voetbal Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van De vreugde van het voetbal, Ajax in de Champions League 2018-2019. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het boek over Ajax van Matty Verkamman.

Matty Verkamman De vreugde van het voetbal

De vreugde van het voetbal

Ajax in de Champions League 2018-2019

  • Schrijvers: Matty Verkamman, Jaap Visser, Bas de Wit (Nederland)
  • Soort boek: Ajax boek, voetbalboek, fotoboek
  • Uitgever: Kick Uitgevers
  • Verschenen: 13 juni 2019
  • Omvang: 240 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek
  • Waardering:

Flaptekst van het boek over Ajax

De lefjongens van Ajax bereikten bijna het allerhoogste in de Champions League, met gedurfd en vermakelijk voetbal. Zelfs hun val, vlak voor de triomf, was prachtig: adembenemend drama. Ajax voetbalde met de lach van Frenkie de Jong en inspireerde Kick uitgevers tot het samenstellen van een wonderschoon album, dat een blijvende herinnering is aan één van de mooiste Nederlandse voetbalprestaties ooit.

Auteurs: Jaap Visser, Matty Verkamman en Bas de Wit
Gastschrijvers: Henk Spaan, Nico Dijkshoorn, Ronald Ockhuysen, Sjoerd Mossou, Henk Hoijtink, Johan Derksen, Dick Sintenie, Kees Jansma, Paul Onkenhout, Bart Vlietstra, Youp van ’t Hek, Willem Vissers, Auke Kok, David Endt, Menno Pot en Freek de Jonge
Gedichten: Huisdichter Cornelis
Foto’s: Soccrates Images

Bijpassende Boeken en Informatie