Max Temmerman – Coniferen

Max Temmerman Coniferen recensie en informatie over de inhoud van deze Vlaamse roman. Op 25 februari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts de nieuwe roman van de Vlaamse schrijver Max Temmerman.

Max Temmerman Coniferen Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Coniferen. Dit boek is geschreven door Max Temmerman. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de roman van de Vlaamse schrijver Max Temmerman.

Max Temmerman Coniferen Recensie

Coniferen

  • Schrijver: Max Temmerman (België)
  • Soort boek: Vlaamse roman
  • Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
  • Verschijnt:  25 februari 2020
  • Omvang: 144 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de roman van Max Temmerman

Ze toonden zich voor het eerst aan haar op het tuinmuurtje dat doorliep tot helemaal achteraan de coniferen. Daar hadden ze gestaan, ze hielden haar in de gaten. Op die manier kwamen ze in het leven van de verteller en zijn zus Marianne. De daaropvolgende jaren ziet Marianne ze steeds vaker. Ze jagen haar op, willen haar laten zien dat ze haar altijd weten te vinden. Ze doen haar in paniek ontvlammen, maar het is Marianne zelf die haar broer angst aanjaagt.

In de schaduw van de coniferen ontbloot de verteller zijn familieverhaal, over het verlies van ouders, de komst van rijkdom, over de jaloezie, achterdocht en waanzin die daaruit ontsprongen. Met deze donkere vertelling schrijft dichter Max Temmerman (°1975) zijn prozadebuut, waarin hij de donderende vaart van een Simenon-roman koppelt aan zijn eigen poëtische stem.

Bijpassende boeken en informatie