Max Temmerman Verre vriend

Max Temmerman Verre vriend recensie en informatie over de inhoud van de Vlaamse roman. Op 27 september 2022 verschijnt bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts de tweede roman van de Vlaamse schrijver Max Temmerman.

Max Temmerman Verre vriend recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Verre vriend. Het boek is geschreven door Max Temmerman. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Vlaamse schrijver Max Temmerman.

Max Temmerman Verre vriend Recensie

Verre vriend

  • Schrijver: Max Temmerman (België)
  • Soort boek: Vlaamse roman
  • Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
  • Verschijnt: 27 september 2022
  • Omvang: 200 pagina’s
  • Uitgave: paperback
  • Prijs: € 22,99
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de nieuwe roman van Max Temmerman

Ooit, toen hij nog een kind was, had Jack een beste vriend. Het was een vriendschap uit de duizend, eentje die de meeste mensen geen tweemaal meemaken. En toch, op een onbewaakt moment, verwaterde hun relatie. Zoiets is onherroepelijk, je kunt nog moeite doen om de vriendschap extra kracht te geven maar wie eerlijk is met zichzelf ziet uiteindelijk in dat het hopeloze pogingen zijn. Wat overblijft is nostalgie, een leegte waarvan je hoopt dat die ooit weer ingevuld kan worden.

Wanneer Jack een half leven later zijn nieuwe buurman Carl ontmoet, denkt hij terug aan vroeger. Kan Carl de plaats innemen van zijn verloren zielsverwant? Ondanks de waarschuwingen van zijn vrouw dat hij niet te hard van stapel moet lopen, geeft Jack zich helemaal over aan zijn nieuwe vriend. Maar is die wel te vertrouwen?

Verre vriend is een razend spannende roman, een onheilspellend boek dat ons doet afvragen hoe goed we de mensen kennen die het dichtst bij ons staan.

Max Temmerman Coniferen RecensieMax Temmerman (België) – Coniferen
Vlaamse roman, debuutroman
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
Verschijnt: 25 februari 2020

Bijpassende boeken en informatie