Pascale Naessens – Chez Pascale

Pascale Naessens Chez Pascale kookboek recensie en informatie over de inhoud. Op 29 augustus 2023 verschijnt bij uitgeverij Lannoo het nieuwe kookboek met 80 nieuwe recepten van de Vlaamse kookboekenschrijfster Pascale Naessens.

Pascale Naessens Chez Pascale recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het kookboek Chez Pascale. Het boek is geschreven door Pascale Naessens. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud het nieuwe kookboek, geschreven door Vlaamse kookboekenschrijfster Pascale Naessens.

Pascale Naessens Chez Pascale kookboek recensie

Chez Pascale

Geniet van 80 nieuwe recepten

  • Auteur: Pascale Naessens (België)
  • Soort boek: kookboek
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt: 29 augustus 2023
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Prijs: € 29,99 / € 15,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe kookboek van Pascale Naessens

‘Chez Pascale’ is de naam van het restaurant dat Pascale al 20 jaar runt. Toen ze in 2003 de opleiding restauranthouder volgde moest ze als eindwerk een businessplan maken voor haar toekomstig restaurant.  Ze noemde het ‘Chez Pascale’. En eigenlijk bestaat dat restaurant nog, maar wel alleen voor familie en vrienden. Want Pascale is nooit gestopt met thuis restaurantje te spelen  Bij wijze van grap schilderde ze op een plank ‘Chez Pascale’, ze nodigde vrienden en familie uit, ze kookte voor hen, en ziezo, dat werd het restaurant ‘Chez Pascale’. Het was tof, speels, creatief en iedereen apprecieerde het. Ook voor het feest naar aanleiding van de recente huwelijksverjaardag van Pascale en Paul nodigde ze haar vrienden en collega’s uit onder het uithangbord ‘Chez Pascale’. Dat was meteen de inspiratiebron voor de cover van haar nieuw boek.

Auteur Pascale Naessens hoopt dat haar lezers plezier zullen vinden in het runnen van hun eigen privérestaurant(je) thuis. Want iedereen die zelf kookt, runt een beetje zijn eigen restaurant. Plannen, inkopen doen, koken en vooral zien dat iedereen geniet, het hoort er allemaal bij.

De speelse cover van ‘Chez Pascale’ geeft de fantasie weer van Pascale Naessens. Aquarellist Daniël Hardyns heeft die in beeld gebracht in de vorm van een originele collage van foto en aquarel.  Zo ontstond een intrigerend beeld, waarbij fantasie en werkelijkheid, aquarel en foto door elkaar lopen.

Met het nieuwe boek hoopt Pascale de lezer weer te kunnen inspireren met meer dan 80 gloednieuwe recepten van ontbijt over lunch, hapjes, trendy-gerechten, klassiekers, ovenschotels en feesttafels. Waarbij alles draait rond ’gezellig samen zijn’ en ‘lekker koken’.

Kortom het is een creatief, speels en romantisch kook-en inspiratieboek.

Pascale Naessens (Eekloo, 4 juli 1969) heeft een authentieke en persoonlijke stijl, ze laat al meer dan tien jaar talloze mensen genieten van haar originele, eenvoudige en gezonde recepten. Ze is vertaald in het Engels, het Frans en het Duits, ja zelfs in het Chinees. Haar boeken werden stuk voor stuk enorme bestsellers en werden meermaals bekroond. Zij is hiermee de belangrijkste auteur en inspiratiebron rond gezonde voeding.

Bijpassende boeken en informatie