Wytske Versteeg – Verdwijnpunt

Wytske Versteeg Verdwijnpunt recensie en informatie over de inhoud van dit nieuwe persoonlijke boek. Op 25 februari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Querido het nieuwe boek van Wytske Versteeg.

Wytske Versteeg Verdwijnpunt Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Verdwijnpunt, de het nieuwe boek Wytske Versteeg. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit boek Wytske Versteeg.

Wytske Versteeg Verdwijnpunt Recensie001Boek-Bestellen

Verdwijnpunt

  • Schrijfster: Wytske Versteeg (Nederland)
  • Soort boek: verhalen
  • Uitgever: Querido
  • Verschijnt: 25 februari 2020
  • Omvang: 200 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het boek van Wytske Versteeg

“Er zijn dingen met me gebeurd/ dingen zo groot dat ik er niet om kan huilen”. Dat is een manier om het te zeggen, de woorden van iemand anders te lenen. Maar niet zonder me af te vragen of die woorden niet al te groot, te melodramatisch zijn voor iets wat zo vaak voorkomt als seksueel geweld.’

Verhalen over verdriet en pijn krijgen vaak de vorm van een sprookje: we overwinnen de draak, komen terug uit de afgrond en leven nog lang en gelukkig. Moeilijker wordt het wanneer dat niet lukt. Als je opgesloten blijft in een ervaring, de pijn niet verdwijnt, de angst niet weggaat. Welk contact blijft er over als niets meer vanzelf spreekt? Welke woorden heb je nodig als de taal verdwenen lijkt.

Verdwijnpunt is een persoonlijke zoektocht langs de verschillende facetten van pijn en de gevolgen van geweld en machteloosheid. En daarmee ook, uiteindelijk, naar wat het betekent om te leven en kwetsbaar te zijn.

Bijpassende Boeken en Informatie