Amy Newsome – Honing

Amy Newsome Honing recensie en informatie kookboek met recepten uit de keuken van een imker. Op 14 juli 2023 verschijnt bij uitgeverij Terra de Nederlandse vertaling van Honey, het kookboek van de Engelse hovenier en kok Amy Newsome.

Amy Newsome Honing recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het kookboek Honing, Recepten uit de keuken van een imker. Het boek is geschreven door Amy Newsome. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud het eerste kookboek van de Britse chef en hovenier Amy Newsome.

Amy Newsome Honing recensie

Honing

Recepten uit de keuken van een imker

  • Acteur: Amy Newsome (Engeland)
  • Soort boek: kookboek
  • Origineel: Honey (2023)
  • Uitgever: Terra
  • Verschijnt: 14 juli 2023
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 34,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het honingkookboek van Amy Newsome

Dit boek is een liefdesbrief van een imker, hovenier en kok aan lekker eten, goede honing en de bijen die daarvoor zorgen.

Honing biedt naast heerlijke gerechten ook een inkijkje in het bijzondere ambacht van bijentelers en de opmerkelijke wereld van de honingbij. Volg de bij door de seizoenen als verschillende soorten bloemen bloeien. Lees hoe de beste honing wordt gemaakt en waarom de honing van een enkele plantensoort van een kleinschalige imker de ultieme smaakuiting van een streek is, zoals dat ook geldt voor de beste wijn, extra vierge olijfolie, koffie en chocolade.

Honing heeft generaties koks geïnspireerd tot het bedenken van gerechten. Maak kennis met een nieuwe kijk op bekende gerechten en geliefde traditionele en moderne schotels. Geniet van 80 zoete en hartige gerechten die de magie van koken met honing vieren. Van taco’s met lamsvlees, chipotle en honing tot abrikozenbolletjes met honing en saffraan: de recepten in dit boek zijn eenvoudig en goed door de thuiskok te bereiden.

Amy Newsome is hovenier, imker en gepassioneerd kok in Londen. Ze is altijd bezig het belang van de bij en bijbehorende honing onder de aandacht van het publiek te brengen. Zo heeft ze het imkerschap en moestuinieren bij gevangenissen geïntroduceerd en schreef ze artikelen voor verschillende media.

Bijpassende boeken en informatie