Asis Aynan – Linoleumkoorts

Asis Aynan Linoleumkoorts recensie en informatie over de inhoud van het boek met aantekeningen van een docent. Op 27 september 2019 verschijnt bij Uitgeverij Jurgen Maas het nieuwe boek met columns en verhalen van Asis Aynan.

Asis Aynan Linoleumkoorts Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Linoleumkoorts, aantekeningen van een docent van Asis Aynan.Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van docent en schrijver Asis Aynan.

Asis Aynan Linoleumkoorts Recensie

Linoleumkoorts

Aantekeningen van een docent

  • Schrijver: Asis Aynan (Nederland)
  • Soort boek: columns, verhalen
  • Uitgever: Uitgeverij Jurgen Maas
  • Verschijnt: 27 september 2019
  • Omvang: 140 pagina’s
  • Uitgave: Paperback
  • Waardering:

Flaptekst van het boek

In ‘Linoleumkoorts. Aantekeningen van een docent’ schrijft Asis Aynan over het leven op een hogeschool in een grote stad. Hij doet verslag van de slag om de gebedsruimte en schrijft over de lippen van studentes die net als de taal veranderden. Hij verhaalt ook over nieuwe fenomenen, zoals de witte vlucht in de klas.

Verder neemt Aynan de lezer via de schoolgangen mee naar de kantine, de Beverwijkse Bazaar en de literatuur. ‘Linoleumkoorts. Aantekeningen van een docent’ is een verhelderende bundel columns en verhalen over taal en identiteit uit de spannendste omgeving die we kennen: het onderwijs.

Asis Aynan is schrijver en docent aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij debuteerde in 2007 met de eigenzinnige herinneringsbundel ‘Veldslag en andere herinneringen’. Samen met Hassan Bahara schreef hij het verrassende ‘Ik, Driss’, over een gastarbeidersliefde. In 2014 verscheen zijn verhalenbundel ‘Gebed zonder eind’, waarover Geert Mak zei: ‘Fascinerende reisimpressies over Marokko, Europa en het leven. En wat kan die Amsterdamse Berber mooi schrijven: wild, geestig, erudiet, warm en zeldzaam eerlijk!’ Asis Aynan is de bedenker van de Berberbibliotheek en columnist van ZemZem.

Bijpassende Boeken en Informatie