Ayelet Gundar-Goshen – Waar de wolf loert

Ayelet Gundar-Goshen Waar de wolf loert recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe Israëlische roman. Op 30 augustus 2022 verschijnt bij uitgeverij Cossee de Nederlandse vertaling van de roman Relocation van de Israelische schrijfster Ayelet Gundar-Goshen.

Ayelet Gundar-Goshen Waar de wolf loert recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Waar de wolf loert. Het boek is geschreven door Ayelet Gundar-Goshen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de uit Israël afkomstige schrijfster Ayelet Gundar-Goshen.

Ayelet Gundar-Goshen Waar de wolf loert Recensie

Waar de wolf loert

  • Schrijfster: Ayelet Gundar-Goshen (Israël)
  • Soort boek: Israëlische roman
  • Origineel: Relocation (2021)
  • Nederlandse vertaling: Sylvie Hoyinck
  • Uitgever: Cosssee
  • Verschijnt: 30 augustus 2022
  • Omvang: 320 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de nieuwe roman van Ayelet Gundar-Goshen

Een psychologisch geraffineerde roman; een boek over de lange schaduwen van onze afkomst en het feit dat vaak diegenen die wij denken het beste te kennen, het grootste raadsel voor ons blijven: onze kinderen.

Lilach Schuster heeft alles: een huis met zwembad in het hart van Silicon Valley, een slimme echtgenoot en het gevoel gearriveerd te zijn in een land waar je – anders dan thuis in Israël – niet voortdurend aan gevaar denkt, op je hoede moet zijn of je moet verantwoorden tegenover familie en vrienden.

Als op een dag een islamitische klasgenoot van haar zoon Adam op een feestje dood in elkaar zakt, ruikt zij het gevaar, maar weet niet van welke kant het komt. En dan is het er weer, het gevoel een buitenstaander te zijn. Hoe meer ze over de dood van de klasgenoot te weten komt, des te groter wordt haar ongemak. Adam blijft opvallend zwijgzaam en blijkt meer te weten dan hij toegeeft.

Ayelet Gundar-Goshens nieuwe boek, in Israël net verschenen en meteen op 1 op de bestsellerlijst, is net als Leugenaar een psychologisch geraffineerde roman; een boek over de lange schaduwen van onze afkomst en het feit dat vaak diegenen die wij denken het beste te kennen, het grootste raadsel voor ons blijven: onze kinderen.

Ayelet Gundar-Goshen Leugenaar RecensieAyelet Gundar-Goshen (Israël) – Leugenaar
Israëlische roman. sociale roman
Waardering redactie∗∗∗∗ (uitstekend)
Boeit en verrast vanaf de eerste tot de laatste bladzijde…lees verder >

Bijpassende boeken en informatie