Fareed Zakaria – De wereld na de pandemie

Fareed Zakaria De wereld na de pandemie recensie en informatie boek over de economie na corona. Op 1t februari 2021 verschijnt bij Uitgeverij Atlas Contact de Nederlandse vertaling van Ten Lessons for a Post-Pandamic World, geschreven door de Indiaas Amerikaanse journalist en schrijver.

Fareed Zakaria De wereld na de pandemie recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van De wereld na de pandemie, Tien lessen voor de mondiale samenleving. Het boek is geschreven door Fareed Zakaria. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit boek over de economie na corona, geschreven door de Indiaas-Amerikaanse schrijver Fareed Zakaria.

Fareed Zakaria De wereld na de pandemie Recensie

De wereld na de pandemie

Tien lessen voor de mondiale samenleving

  • Schrijver: Fareed Zakaria (India, Verenigde Staten)
  • Soort boek: economieboek, non-fictie
  • Origineel: Ten Lessons for a Post-Pandamic World (2020)
  • Nederlandse vertaling: Ton Zwaan
  • Uitgever: Atlas Contact
  • Verschijnt: 17 februari 2020
  • Omvang; 268 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook

Flaptekst van het nieuwe boek over de wereld na de pandemie van Fareed Zakaria

Lenin zei ooit: ‘Er zijn decennia waarin er niets gebeurt en weken waarin zich decennia lijken te voltrekken.’ We beleven nu zo’n versnelling. Zowel de positie van de VS als een fenomeen als thuiswerken is op slag veranderd. Fareed Zakaria helpt lezers de aard van een post-pandemische wereld te begrijpen, met name de politieke, sociale en technologische gevolgen die zich in de komende jaren gaan voordoen. In tien hoofdstukken over mondiale thema’s, variërend van biologische risico’s tot de definitieve doorbraak van digitaal leven tot een op komende bipolaire wereldorde, helpt Zakaria lezers na te denken over de mondiale effecten van de coronacrisis. De wereld na de pandemie is een urgent en actueel werk, en nodigt uit tot reflecties op het leven in de eenentwintigste eeuw.

Bijpassende boeken en informatie