Fleur Ravensbergen – Ontwapend

Fleur Ravensbergen Ontwapend recensie en informatie van het boek over mijn leven als vredesonderhandelaar bij gewapende conflicten, van IRA tot IS. Op 30 augustus 2022 verschijnt bij uitgeverij Nieuw Amsterdam het boek van de Nederlandse diplomaat en vredesonderhandelaar Fleur Ravensbergen.

Fleur Ravensbergen Ontwapend recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Ontwapend, Mijn leven als vredesonderhandelaar bij gewapende conflicten, van IRA tot IS. Het boek is geschreven door Fleur Ravensbergen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het boek met ervaringen van de Nederlandse diplomaat en vredesonderhandelaar Fleur Ravensbergen.

Fleur Ravensbergen Ontwapend Recensie

Ontwapend

Mijn leven als vredesonderhandelaar bij gewapende conflicten, van IRA tot IS

  • Schrijfster: Fleur Ravensbergen (Nederland)
  • Soort boek: non-fictie
  • Uitgever: Nieuw Amsterdam
  • Verschijnt: 30 augustus 2022
  • Omvang: 192 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 21,99
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het boek van Fleur Ravensbergen

Fleur Ravensbergen praat met terroristen. Zij bemiddelt in gewapende conflicten over de hele wereld. In gewelddadige conflicten. Het is haar doel vrede te bereiken, of in ieder geval een afname van het geweld te bewerkstelligen. Dat is haar werk als medeoprichter van de Dialogue Advisory Group (dag), een onafhankelijke Amsterdamse stichting. Zij werkte in Spanje aan de ontwapening van de ETA, in Noord-Ierland, Irak, Congo, Sri Lanka en in vele andere landen.

Ontwapend is een indrukwekkend boek over vrede en oorlog, over de vraag of wij allemaal tot geweld in staat zijn, over empathie, over angst en over doorzettingsvermogen. Bovendien is het een handreiking voor iedereen die iets wil betekenen voor een betere wereld, in het groot of in het klein.

Bijpassende boeken en informatie