Holy Happy Belly – Ayurveda kookboek

Holy Happy Belly Ayurveda kookboek recensie en informatie over de inhoud van van dit nieuwe ayurveda kookboek van Bianca Fabrie en Simone van Rees. In oktober 2019 verscheen bij Uitgeverij Snor dit ayurveda boek, geschreven door Bianca Fabrie en Simone van Rees.

Holy Happy Belly Ayurveda kookboek Recensie en Informatie

Sinds ongeveer een half jaar heb ik me qua lifestyle aardig verdiept in Ayurveda – wat een mooie, al misschien wel 5000 jaar oude, visie op het leven en op gezondheid. Ik ben dan ook hartstikke blij met het mooie kookboek met herfst- en wintergerechten uit de Ayurvedische keuken van Bianca Fabrie.

Het boek ziet er prachtig en heel uitnodigend uit, van binnen geïllustreerd met aanlokkelijke foto’s van Ayurvedische kruiden, maaltijden en drankjes – ik krijg meteen zin om zelf iets te gaan maken!

Holy Happy Belly Ayurveda kookboek Recensie001Boek-Bestellen

Bianca vertelt kort over haar eigen kennismaking en opleiding in de Ayurveda en dat ze al veel mensen heeft mogen helpen om door middel van Ayurveda lekkerder in hun vel te zitten. Ik kan alleen maar beamen dat dat ook is wat het mij heeft gebracht.

Heel fijn kookboek voor wie bewust met leven en het eigen lichaam bezig is

Ze legt kort de basics uit – het systeem van de drie dosha’s en hoe de drie dosha’s zich tot de seizoenen verhouden. En dan volgen heerlijke recepten, eerst voor de herfst en daarna voor de winter – er zijn ontbijtrecepten, lunchrecepten, diner-recepten en recepten voor tussendoortjes en heerlijke drankjes. Er zijn ook nog lijsten met voedingsmiddelen die passen in het seizoen en specerijenmixen die je zelf kunt maken.

Ik heb inmiddels zelf van de heerlijke kruidige havermoutpap gesmikkeld en van de dadelballetjes. En een heleboel heerlijks staat nog op mijn planning! Holy happy belly is gewaardeerd met ∗∗∗∗∗ (zeer goed).

Recensie van Monique van der Hoeven

Holy happy belly

Ayurvedische recepten voor een stralende herfst & winter

  • Schrijfsters: Bianca Fabrie, Simone van Rees (Nederland)
  • Soort boek: Ayurveda kookboek, lifestyleboek
  • Uitgever: Uitgeverij Snor
  • Verschenen: oktober 2019
  • Omvang: 144 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek
  • Waardering redactie∗∗∗∗∗ (zeer goed)
  • Recensie boek: Sinds ongeveer een half jaar heb ik me qua lifestyle aardig verdiept in Ayurveda – wat een mooie, al misschien wel 5000 jaar oude, visie op het leven en op gezondheid. Ik ben dan ook hartstikke blij met het mooie kookboek met herfst- en wintergerechten uit de Ayurvedische keuken van Bianca Fabrie…lees verder >

Bijpassende Boeken en Informatie