Janneke Philippi – Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi Ovenschotelbijbel. Op 7 maart 2024 verschijnt bij uitgeverij Carrera Culinair in de reeks Kookbijbel kookboeken, geschreven door Janneke Philippi. Hier lees je informatie over de inhoud van het kookboek, de recepten en over de uitgave. Daarnaast is er aandacht voor de boekbespreking en recensie van de Ovenschotelbijbel van Janneke Philippi.

Janneke Philippi Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi is bekend geworden door haar kookboeken. Bovendien is ze bekend geworden als foodstylist en schrijft ze recepten voor diverse tijdschriften. Zo publiceert ze regelmatig in het culinaire tijdschrift delicious. Ze woont en werkt in het Limburgse dorp Margraten.

Met haar man, foodfotograaf en vormgever Serge Philippi, maakte ze al eerder een aantal kookboeken in de reeks bij Janneke thuis die bovendien vertaald zijn. In de reeks Kookbijbels van uitgeverij Carrera Culinair verscheen in 2023 al Bakplaatbijbel. Haar nieuwste kookboek in de reeks, waarover je hier veel informatie kunt vinden, verschijnt in maart 2024.

Janneke Philippi Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Van krokante bloemkool-kaasschotel tot Griekse moussaka met kaneel en aubergine

  • Auteur: Janneke Philippi (Nederland)
  • Soort boek: kookboek, Kookbijbel
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschijnt: 7 maart 2024
  • Omvang: 496 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Prijs: € 34,99 / € 17,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe kookbijbel van Janneke Philippi

In Ovenschotelbijbel vind je meer dan 230 recepten voor hartverwarmende ovenschotels. Van klassiekers als moussaka, lasagne, cannelloni, hachis parmentier en crespelle alle Fiorentina tot allerlei ragouts onder een krokant bladerdeegdeksel, wildhacheepastei en enchiladas met volop groenten. Liever zonder vlees of vis? Naast veel vegetarische ovenschotels bevatten nagenoeg alle ovenschotels met vlees of vis ook een vegetarische variatietip.

Janneke Philippi Bakplaatbijbel RecensieJanneke Philippi – Bakplaatbijbel
Kookbijbel 29
Uitgever: Carrera Culinair
Verschijnt: 15 maart 2023

Bijpassende boeken