MONO Mocktails – Mocktail Party

MONO Mocktails Mocktail Party recensie en informatie boek van de zussen Senna & Esma el Mourabit over alcoholvrije cocktails. Op 13 juni 2023 verschijnt bij uitgeverij Terra het eerste boek met recepten van alcoholvrije cocktails van MONO Mocktails.

MONO Mocktails Mocktail Party recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Mocktail Party. Het boek is geschreven door MONO Mocktails. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud dit omvangrijke boek alcoholvrije cocktailrecepten, oftewel mocktails.

MONO Mocktails Mocktail Party recensie

Mocktail Party

Alcoholvrije drankjes voor elke gelegenheid

  • Auteurs: Senna & Esma el Mourabit (Nederland)
  • Soort boek: culinair boek, kookboek
  • Uitgever: Terra
  • Verschijnt: 13 juni 2023
  • Omvang: 176 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 25,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Boek over alcoholvrije cocktails van MONO Mocktails

Dit boek bevat de allerlekkerste recepten van MONO Mocktails dat bekend is vanwege de verfrissende, prachtig gepresenteerde thematische alcoholvrije drankjes. Of je nu een romantisch drankje zoekt om samen met je Valentijn van te genieten of een hippe mocktail voor je kerstdiner, verjaardag, bruiloft, babyshower of Suikerfeest: Mocktail party geeft je het recept én laat zien hoe je de mocktail zo feestelijk mogelijk versiert en
presenteert. Cheers!

Alle mocktails zijn ingedeeld op thema en gekoppeld aan feestelijke gelegenheden zoals Valentijnsdag, oud en nieuw of een babyshower.

MONO Mocktails werd in 2019 opgericht door de zussen Senna & Esma el Mourabit. Ze maken smaakvolle en trendy drankjes die net zo feestelijk, verfrissend en lekker zijn als een cocktail met alcohol. Met hun mocktails stonden de zussen al op menig party, zoals die van Najib Amhali, Famke Louise, Emma Heesters en de voetbalbroers Amrabat.

Bijpassende boeken en informatie