Morgan McGlynn – Zelf kaas maken

Morgan McGlynn Zelf kaas maken recensie en informatie over de inhoud van het nieuwe kookboek waarin wordt uitgelegd hoe je 18 verschillende kazen kunt maken.

Morgan McGlynn Zelf kaas maken recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het kookboek Zelf kaas maken, Van ricotta en brie tot feta en goudse kaas. Het boek is geschreven door Morgan McGlynn. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud dit nieuwe boek met recepten om eenvoudig thuis 18 verschillende kazen te kunnen maken.

Morgan McGlynn Zelf kaas maken Recensie

Zelf kaas maken

Van ricotta en brie tot feta en goudse kaas: maak thuis je eigen kaas

  • Schrijfster: Morgan McGlynn (Engeland)
  • Soort boek: culinair boek, kookboek
  • Origineel: The Modern Cheesemaker (2019)
  • Uitgever: Terra
  • Verschijnt: 25 augustus 2022
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 26,99
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst kookboek over zelf kaas maken

Zelf kaas maken laat zien hoe je thuis zelf achttien heerlijke kazen kunt maken: van rijk en kleverig tot heerlijk stinkend. Aan bod komen onder andere mozzarella en ricotta, de zoute en veelzijdige halloumi, feta en paneer, een smeltende Zwitserse kaas, een gerijpte cheddar en brie. Als je de eenvoudige stap voor stap instructies en deskundige tips van Morgan McGlynn volgt, leer je hoe je een ambachtelijke kaasmaker kunt worden!

Het boek legt de basis van het productieproces uit, inclusief alle benodigdheden om van start te gaan. Het bevat een gids voor melksoorten en het seizoenskarakter van kaas. Ook vind je bij sommige kazen beknopte profielen van gespecialiseerde kaasmakers, waaronder Old Amsterdam.

  • Leer hoe je thuis eenvoudig 18 verschillende kazen kan maken
  • Met eenvoudige toegankelijke instructies en direct beschikbare apparatuur
  • Inclusief 40 recepten om het meeste uit je zelfgemaakte kaas te halen

Bijpassende boeken en informatie