Paulien Cornelisse – Japan in honderd kleine stukjes

Paulien Cornelisse Japan in honderd kleine stukjes recensie en informatie over dit nieuwe boek over Japan. Op 21 april 2020 verschijnt bij Uitgeverij Cornelisse het nieuwe boek van Paulien Cornelisse.

Paulien Cornelisse Japan in honderd kleine stukjes Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Japan in honderd stukjes, het nieuwe boek van Paulien Cornelisse. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het Japan boek van Paulien Cornelisse.

Paulien Cornelisse Japan in honderd kleine stukjes Recensie

Japan in honderd kleine stukjes

  • Schrijfster: Paulien Cornelisse (Nederland)
  • Soort boek: non-fictie, verhalen
  • Uitgever: Uitgeverij Cornelisse
  • Verschijnt: 21 april 2020
  • Uitgave: Gebonden Boek / Ebook

Paulien Cornelisse te gast bij tv-programma M

Op maandag 20 april 2020 is Paulien Cornelisse te gast bij het tv-programma M van Margriet van der Linden om te vertellen over haar nieuwe Japan boek.

Flaptekst van het Japan boek van Paulien Cornelisse

Paulien Cornelisse houdt al jaren een Japanverzameling bij. En die verzameling ziet nu voor het eerst het licht in dit prachtig vormgegeven boek.

Pauliens collectie bestaat uit dingen die ze weet over Japan. Soms zijn het vondsten die ze deed tijdens haar reizen en verblijven in het land, onder meer voor haar VPRO-serie Tokidoki. Soms zijn het opmerkelijke feitjes. En omdat ze het nu eenmaal niet laten kan, zitten er in haar verzameling ook veel schitterende observaties van de Japanse taal.

Japan in honderd kleine stukjes is een verfrissend boek voor reizigers, thuisblijvers, taalliefhebbers en andere nieuwsgierigen. Paulien Cornelisse laat je ervaren hoe het voelt om te houden van een land dat nooit van jou zal zijn.

Bijpassende boeken en informatie