Peter Friehling – Airfryer kookboek

Peter Friehling Airfryer kookboek recensie en informatie over de recepten en gerechten. Op 12 september 2023 verschijnt bij uitgeverij Good Cook de Nederlandse vertaling van Airfryer-kogebogen van de Deense kookboekenschrijver Peter Friehling.

Peter Friehling Airfryer kookboek recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Airfryer kookboek. Het boek is geschreven door Peter Friehling. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van het kookboek met airfryer recepten en gerechten.

Peter Friehling Airfryer kookboek recensie

Airfryer kookboek

Veelzijdige Internationale gerechten voor elk moment van de dag

  • Auteur: Peter Friehling (Denemarken)
  • Soort boek: kookboek
  • Origineel: Airfryer-kogebogen (2022)
  • Uitgever: Good Cook
  • Verschijnt: 12 september 2023
  • Omvang: 144 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 19,95
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het kookboek met airfryer recepten

Het imago van de airfryer is de afgelopen periode 180 graden gekanteld: van ‘slank’ frituuralternatief tot een wonderoventje waarmee je in een relatief korte tijd − en dus energiebesparend − van alles kunt bereiden. Maar wat dan allemaal en hoe? Peter Friehling laat met Airfryer kookboek zien wat de ontelbare mogelijkheden zijn om de airfryer optimaal te benutten.

Stof je airfryer maar af en vergeet de bitterballen en patat. Met duidelijke instructies, en ook vooral wat je maar beter kunt laten, geeft Airfryer kookboek tientallen recepten waarmee je aan de slag kan. Van bistro- en eetcafégerechten als quiche, cordon bleu en tarte tatin tot en met Aziatische, Midden-Oosterse en Latijns-Amerikaanse toppers.

Maak Thaise curry met viskoekjes of coxinha, een Mexicaans kipgerecht. Verras je tafelgenoten op zoete zaligheden als Baked Alaska en Midden-Oosterse ma’amul-koekjes. Van appetizers als samosa’s of paddenstoelentoast tot en met nagerechten als rumbanaan en alles wat er tussenin zit. En uiteraard mogen snacks als loempia’s, pizza’s en kipnuggets niet ontbreken.

Bijpassende boeken en informatie