Piet Devriendt – Masterclass Mosselen Kookboek

Piet Devriendt Masterclass Mosselen kookboek recensie en informatie over de inhoud. Op 7 september 2022 verschijnt bij uitgeverij Carrera Culinair het mosselen kookboek van de Vlaamse chefkok Piet Devriendt.

Piet Devriendt Masterclass Mosselen kookboek recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het kookboek Masterclass Mosselen. Het boek is geschreven door Piet Devriendt. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud dit nieuwe deel in de reeks Masterclass kookboeken met recepten voor mosselen.

Piet Devriendt Masterclass Mosselen Kookboek Recensie

Masterclass Mosselen

  • Schrijver: Piet Devriendt (België)
  • Soort boek: mosselen kookboek
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschijnt: 7 september 2022
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 17,99
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het mosselen kookboek

In Masterclass Mosselen laat Piet Devriendt aan de hand van 50 recepten zien dat je met mosselen oneindig kunt variëren. Nieuwe, verfrissende, bekende en minder bekende recepten met de mossel in de hoofdrol. Gekookt, gebakken, in de wok of rauw, je kunt er alle kanten mee uit. Piet Devriendt is mosselchef van het restaurant De Oesterput in Blankenberg. ‘Wij Belgen eten ze het liefste met frietjes. Onze noorderburen graag met brood. Maar je kunt zo veel meer met de schelpdiertjes.’

Piet Devriendt (1961) baat samen met zijn vrouw Caroline en hun twee zonen sinds 1986 De Oesterput in Blankenberge uit. Zij zijn de vierde generatie, want Piets overgrootvader startte al in 1885 met een groothandel in schaaldieren. Piet is een gerenommeerde chef, die zijn mosselen zelfs al op Tomorrowland en in Dubai mocht klaarmaken.

Pascalle Bonnier & Mathijs Kok Masterclass Havermout Kookboek RecensiePascalle Bonnier, Mathijs KokMasterclass Havermout
havermout kookboek
Uitgever: Carrera Culinair
Verschijnt: 7 september 2022

Jasper Kool Masterclass Tosti Kookboek RecensieJasper Kool – Masterclass Tosti
tosti kookboek
Uitgever: Carrera Culinair
Verschijnt: 7 september 2022

Bijpassende boeken en informatie