Rik Torfs – Het grote gelijk

Rik Torfs Het grote gelijk recensie en informatie over de inhoud van de roman. Op 15 oktober 2019 verschijnt bij Uitgeverij Van Oorschot de roman van de Vlaamse schrijver en hoogleraar Rik Torfs.

Rik Torfs Het grote gelijk Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Het grote gelijk, de roman van Rik Torfs. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van Rik Torfs.

Rik Torfs Het grote gelijk Recensie

Het grote gelijk

  • Schrijver: Rik Torfs (België)
  • Soort boek: psychologische roman
  • Uitgever: Van Oorschot
  • Verschijnt: 15 oktober 2019
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de roman

Walter, briljant ingenieur, wordt na een lange en succesvolle carrière dan toch minister. Hij is blij, ook wel burgerlijk zelfgenoegzaam, al zal hij dat ontkennen. Tegelijk blikt hij met een mengeling van nostalgie en kritische beschouwing terug op het verleden. Op wat veranderde en wat hetzelfde bleef. Op de geschiedenis van de voorbije halve eeuw. Op de rivaliteit met zijn jeugdvriend Olivier, die hij uit het oog is verloren. Op zijn eigen weinig romantisch huwelijk, dat niettemin een veilige haven biedt.

Helemaal onverwacht wordt de vrouw van Olivier de nieuwe personal assistant van Walter. Herinneringen laaien op, verlangens overvallen hem onverhoeds, zijn leven komt in een stroomversnelling terecht. Begint het echte leven nu pas? Maar wie is in staat om het te leiden? En wat is het echte leven? Misschien blijkt dat pas wanneer het helemaal voorbij is. Of lijkt. Want er is altijd een nieuwe morgen.

Bijpassende Boeken en Informatie