Rob Schouten – Dit moet dus de werkelijkheid zijn

Rob Schouten Dit moet dus de werkelijkheid zijn recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe dichtbundel. Op 30 maart 2021 verschijnt bij Uitgeverij De Arbeiderspers  de nieuwe bundel met gedichten van de Nederlandse dichter Rob Schouten.

Rob Schouten Dit moet dus de werkelijkheid zijn recensie en informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van de dichtbundel Dit moet dus de werkelijkheid zijn. Het boek is geschreven door Rob Schouten. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Nederlandse dichter en schrijver Rob Schouten.

Rob Schouten Dit moet dus de werkelijkheid zijn Recensie

Dit moet dus de werkelijkheid zijn

  • Schrijver: Rob Schouten (Nederland)
  • Soort boek: gedichten, poëzie
  • Uitgever: De Arbeiderspers
  • Verschijnt: 30 maart 2021
  • Omvang: 72 pagina’s
  • Uitgave: Paperback 

Flaptekst van de nieuwe bundel met gedichten van Rob Schouten

Veel van Rob Schoutens poëzie speelt zich af in het hoofd van de dichter – of in de kosmos, als dat tenminste iets anders is. Dat is ook het geval in Dit moet dus de werkelijkheid zijn, maar thans kloppen realiteit en actualiteit nadrukkelijk aan de poorten van zijn omwalde vesting. Is het de toegenomen leeftijd van de dichter of de opdringerige aard van de werkelijkheid? Feit is dat klimaat en corona, tattoos en toerisme tot hem doorgedrongen zijn, zozeer zelfs dat ze hem geforceerd hebben tot wanhopige en verknipte liefdesliedjes. Misschien kunnen we daarom voorzichtig spreken van een nieuw geluid.

Bijpassende boeken en informatie